9.–15. listopadu 2021
Aktuální
vydání
20
Předchozí vydání
Hledat

Obsah

Pád křesťanského Karabachu

9. 11. 2021

|
Tisk
|
image:Image
Snímek Lenka Klicperová

V MEZINÁRODNÍ FOTOSOUTĚŽI SOLO EXHIBITION vyhrála pro letošní listopad česká válečná fotografka a novinářka Lenka Klicperová. Po celý měsíc tak bude její cyklus z loňského střetu o Náhorní Karabach „Lost War“ (Prohraná válka) vystaven v online galerii prestižní světové platformy All About Photo (all-about-photo.com). Série dokumentuje vyhnání Arménů z jejich vesnic, kostelů a starobylých posvátných míst. Za týž cyklus fotografka čerstvě obdržela též Cenu Úřadu vysokého komisaře OSN pro uprchlíky (UNHCR).

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou