Lupa
Obsah Obsah
Archiv
Portál
Archivní článek

Nový web spuštěn

28. 9. 2012

Tisk

Sv. Václav opravdu přivezl Katolickému týdeníku nový web, ale neobešlo se to bez problémů. Co tedy nyní již funguje a co ještě ne?

28.9.2012

Čeho jste si určitě všimli je nový grafický vzhled. Jsme zvědaví na vaše názory a otevřeni připomínkám. Z obsahu se můžete dostat ke všem článkům, které byly na starém webu a navíc ke kompletním číslům z letošního roku v archivu. Během příštích dnů se můžete těšit i na starší čísla.

Na stránce publikace najdete seznam publikací vydaných Katolickým týdeníkem, které jsou právě v prodeji, včetně informací o jejich distributorech. Na stránce autoři se dozvíte něco málo o redaktorech Katolického týdeníku včetně fotek.

Po spuštění se vyskytly tyto chyby, které se budeme snažit co nejdříve opravit:

  • Registrace do systému s možností objednání elektronického předplatného (což znepřístupňuje i možnost diskuze pod články) Opraveno 3. 10. 13:00
  • Zakoupení čísla přes SMS Funguje od pátku 28. 8. 21:00.
  • V boxu dnes je špatný odkaz na stránku o svatém Opraveno 1. 10. 14:00
  • V boxu dnes je špatný název dne Opraveno 1. 10. 14:00
  • Špatná kvalita čísel ve čtečce Opraveno 4. 10. 22:00

Budeme vám vděční za nahlášení případných dalších problémů na admin@katyd.cz a až bude možné se zaregistrovat, tak i v rámci komentářů pod tímto článkem. Děkujeme předem za shovívavost.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou