Lupa
Obsah Obsah
Archiv
Portál
Archivní článek

Dobře „namíchaný“ lidový nápoj

19. 9. 2005

Tisk

Pokud se na českém knižním trhu považuje za bestseller titul, kterého se prodá nad deset tisíc výtisků, pak Cyrilometodějský kalendář patří již trvale k českým bestsellerům a může strčit do kapsy leckteré populární autory. Začátkem září vyšlo nové vydání tohoto tradičního čtecího kalendáře.

Vydání: 2005/39 Jak vidí církev mladí lidé, 19.9.2005, Autor: Radek Čapek

 

Úspěch této publikace je dán její širokou srozumitelností, čtivostí i praktickým upotřebením. Přestože v celém kalendáři dominuje literární část, čtenář zde najde i řadu užitečných informací a rad. Vedle kalendária s církevními údaji, přehledu významných výročí, medailonů jubilujících osobností zde vychází i aktualizovaný adresář katolické církve u nás (včetně telefonního či internetového spojení) - jsou zde kontakty na jednotlivá biskupství, řeholní řády a kongregace, církevní školy, teologické fakulty, charitní zařízení, církevní nemocnice, vybrané sdělovací prostředky atd. Už jenom tento přehled je neocenitelným pomocníkem a ušetří člověku spoustu času. V zábavné části přináší kalendář zase rady týkající se zdraví, výchovy, duševní pohody, ale i kuchařské recepty.

Brož., doporučená cena 85 Kč

Kontaktní adresy pro objednání:

Distribuční středisko pro Čechy, tel.: 224 316 157

fax: 224 316 160

Distribuční středisko pro Moravu, tel./fax: 543 237 064

Hosana, tel./fax: 571 615 106
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou